top of page

Helpen als vrijwilliger

Zie je het zitten om ons te ondersteunen tijdens onze wedstrijden? Daar kunnen wij, én onze deelnemers, jou enkel maar heel dankbaar voor zijn. Dit laat ons toe de kwaliteit van onze events te laten toenemen.

Waar kan je zoal mee helpen ?

Uitzetten van checkpoints

Loop je graag rond? We bezorgen jou een GPX bestand en beschrijving van de exacte locaties waar de checkpoints geplaatst moeten worden. Dit gebeurt gewoonlijk de dag voor de wedstrijd. Je loopt steeds samen met iemand anders, kwestie van het leuk te houden.

Opzet/Afbraak van basecamp

Ben je eerder een handige harry?  Ons basecamp bestaat meestal minstens uit enkele tenten, tafels en banken. Afhankelijk van de locatie en van de wedstrijd, breidt zich dat uit met extra zaken zoals verlichting, materiaaldepots, keuken, security post, ...

Koken en bevoorrading

Onze deelnemers hebben honger. Bij onze Checkpoint Challenges voorzien we doorheen de wedstrijd, en erna, eenvoudige warme maaltijden zoals soep, croque monsieur, pasta, hotdogs, ... Op de Topotrails gaat het vooral om het klaarzetten van alle nodige bevoorrading en drank.

Foto's en/of video's maken

Ben jij zo'n kei in fotografie? Het is enorm leuk om het verhaal van een volledige dag in beeld te brengen, en een mooie herinnering te maken voor alle deelnemers. Actiefoto's, poseren met gekke bekken of gewoon wat sfeerbeeldjes, alles kan.

 

Ophalen van checkpoints

Loop je graag rond? We bezorgen jou een GPX bestand van de exacte locaties waar de checkpoints opgehaald moeten worden. Dit gebeurt gewoonlijk meteen na de wedstrijd, of de dag erna. Je loopt steeds samen met iemand anders, kwestie van het leuk te houden.

Praktisch

Geef jouw interesse door via onderstaand formulier. Van zodra een bepaalde activiteit naderbij komt, nemen we contact op met alle vrijwilligers die zich voor dat evenement aangemeld hebben.

We overlopen samen de noden en bevestigen ieders aanwezigheid.
We houden zoveel mogelijk rekening met jouw voorkeuren van taken en beschikbare uren.

Meld je aan als vrijwilliger

Jouw gegevens

Jouw beschikbare wedstrijd(en)?
Met welke taak / taken zou je graag helpen ?
Aamelden
icons8-gift-50.png

Maak een kennis of familielid blij. Schenk een deelname aan 1 van onze activiteiten

icons8-running-48 (1).png

Ondersteun onze werking. Zorg mee voor een goede omkadering voor onze deelnemers

bottom of page